Taksimittarien asennus, myynti ja vaihto

Tökkiikö taksimittari?

Jääkö keikat hoitamatta, kun niitä ei voi laskuttaa?

Tapahtuiko autollesi liikennevahinko?

Ei hätää, soita meille. Tarvittaessa korjaamme laitteesi käden käänteessä ja vanhan taksimittarin voit tarvitessasi korvata ostamalla meiltä uuden. Kauttamme saat nopeasti ja vaivattomasti taksimittarien asennus-, huolto ja myyntipalvelut, tarvittaessa vuokraamme vara-auton liikenteeseen.

 

Maan parhaat taksimittarit ja lisäosat

Edustamme mm. Semelin taksimittareita, kyydinvälitysjärjestelmiä ja kirjoittimia. Semelin TM6000 taksimittarit ovat yleisin Suomessa käytössä olevan mittari- ja välitysjärjestelmä. Semelin TM6000 on varmatoiminen ja helppokäyttöinen taksimittari. Semelin tuotteet ovat tunnetusti laadukkaita taksialan tuotteita, jotka huomioivat kokonaisjärjestelmänä niin ajovälitystoiminnan, kuin maksujärjestelmien yhdistämisen. Näin koko prosessi kyydinvälityksestä laskuttamiseen hoituu Semelin laitteilla. Semel TM6000 taksimittarit ovat Euroopassa MID-hyväksyttyjä ja sertifioituja. Laatu varmistaa liiketoimintasi tuoton, kun järjestelmät ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Asennamme myös HTD:n toimittamia Megtax 350 taksimittarijärjestelmiä helsinkiläisiin autoihin.

 

IWL maksupäätteet

Avustamme mielellämme IWL-maksupäätteen tilauksessa ja asennuksessa. Pyrimme vastaamaan ja kouluttamaan sinut myös käyttöön liittyviin kysymyksiin IWL-maksupäätteiden osalta. Kauttamme saat niiden huollon, tarvikkeet ja tarvittavat vaihtolaitteet. IWL -maksupäätteiden osalta HTD:n ja lähitaksi alueen autojen takuuvaihdot hoidetaan kauttamme. Joten rohkeasti soitto meille jos maksupääte hyytyy. Semel myy IWL-maksupäätteen hintaan 1533,00 eur + alv , tai 36 kuukauden rahoituksella 47,00 eur +alv/kk.

 

Taksiautojen varustelu ja lisävarusteet

Taksiautot ovat liikenteessä jatkuvasti ja toimiva auto on liiketoiminnan ehto. Me huolehdimme, että maksupäätteiden huolto toimii ja kauttamme saat nopeasti kaiken tarvittavan myös taksisi lisävarusteluun. Meiltä löytyy taksikuvut, suojateippaukset, lataavat tabletti- ja puhelintelineet (tilaustavarana) sekä autokohtaiset kiinnitystelineet (brodit). Asennamme taksien lisälaitteet siististi ja toiveitasi kuunnellen. Palveluihimme kuuluu eri automerkkien taksien asennukset sekä Lähitaksin autojen mainosteippaukset, jopa odottaessasi.