Asennamme erityyppisiin autoihin koulukuljetusten ja valvotun ajo-oikeuden alkolukot. Edustamme laadukkaita tuotteita mm. Dräger ja Foxguard. Dräger 3000 alkometri on tarkoitettu jokaiselle auton käyttäjälle henkilökohtaisen ajokyvyn valvontaan. Dräger alkolukkoa käyttäessäsi estät todella suuren vahingon syntymisen. Heti alkolukon asennettuasi.

Alkolukon asentaminen ja huolto

Me tunnemme alkolukot ja niiden asentamisen. Oli sitten kyseessä ammattiliikenteessä oleva auto tai yksityisauto me asennamme alkolukon nopeasti ja siististi. Huollamme, kalibroimme ja korjaamme laitteet mahdollisuuksien mukaan, sekä haastavammissa tapauksissa vaihdamme alkolukot uusiin.

Edustamme Drägerin ja Foxguardin alkolukkoja

Edustamme markkinoiden johtavia alkolukkoja. Alkoholin havaitseminen ihmisen hengityksestä on tärkeä tapa estää päihtyneenä ajaminen ja siitä syystä mm. Drägerin tuotekehityksestä vastaavat sekä yrityksen muut työntekijät käyttävät itse laitteita omassa arjessaan. Tämä näkyy asiakkaalle toimivina ja luotettavina tuotteina. Luotettavuudesta kertoo sekin, että Suomen Poliisi käyttää valvonnassaan Drägerin valmistamia alkometrejä.

Alkolukko pelastaa henkiä

Alkolukko on autoon asennettava käynnistyksenestolaite, jonka tarkoituksena on estää päihtyneenä ajaminen. Alkolukon avulla voidaan välttää rattijuopumustapauksia ammatti- ja yksityiskäytössä. Alkolukon toiminta perustuu sähkökemialliseen anturiin, joka tarkistaa kuljettajan hengityksessä olevan etanolimäärän. Mikäli etanolimäärä hengityksessä on liian korkea, alkolukko estää ajoneuvon käynnistämisen.

Valvotun ajo-oikeuden alkolukko pyytää satunnaisesti tarkistuksia myös ajon aikana sekä estää huijausyrityksiä mm. mittaamalla hengitysilman lämpötilaa ja kosteutta. Auto, johon on asennettu valvotun ajo-oikeuden alkolukko, on myös muutoskatsastettava ko. tehtävää varten. Me käytämme tarvittaessa autosi katsastuskonttorilla muutoskatsastettavana. Sillä haluamme tehdä ostamisestasi helppoa.