Taksimittarien lisäksi tunnemme myös ammattiliikenteen ajotietojen keruujärjestelmät ja joukkoliikenneautojen rahastus- ja työajan seurantaan tarkoitetut laitteet. Asennamme alkolukot vapaaehtoisen ja valvotun ajo-oikeuden käyttöön nopeasti ja ammattitaidolla.

Ajotietojen keruujärjestelmä ja elektroniset ajopäiväkirjat

Tarvitsetko apua ammattiliikenteen tiedonkeruuseen?

Asennamme liikkuvan työn tekijöille ajotietojen keruujärjestelmät ja elektroniset ajopäiväkirjat. Teemme asennukset, huollot ja korjaukset nopeasti ja hellästi. Asiakaskuntaamme kuuluvat taksien lisäksi mm. Lukkoliikkeet, hissinkorjaajat ja kiinteistöhuollon ammattilaiset, ja monet muut liikkuvan työn ammattilaiset. Asennamme kaikenlaiset järjestelmät mm. Navirec, Helpten ja Versotrack.

Teemme kaikki asennukset asiakkaan toiveiden mukaan auton kojelautaa kunnioittaen. Vältämme isojen reikien tekemistä ja yritämme aina sovittaa asennukset mahdollisimman huomaamattomiksi.

Joukkoliikenteen ja pienoislinja-autojen rahastuslaitteet

Kauttamme saat joukkoliikenteen ja pienoislinja-autojen rahastuslaitteet sekä nykyaikaiset maksupääteratkaisut. Joukkoliikenteen käyttöön sopivat rahastuslaitteet, kirjoittimet sekä muut tuotteet, ovat meille tuttuja ja huolehdimme niiden asennuksista ja huolloista.